Jazz koncert Roka Webra v skriti jami z osmico

EDINSTVEN KONCERT V SKRITI KRAŠKI JAMI, Z ODLIČNIMI KRAŠKIMI DOBROTAMI DOMAČIJE LEBAN                       

Koncert odličnega pianista Roka Webra, v edinstvenem ambientu akustične in naravno osvetljene kraške jame s kulinaričnim doživetjem.

Ob 17. uri smo se zbrali v vasi Temnica, pred jamarskim klubom in se skupaj podali do Krompirjeve jame, kamor vodi 99 stopnic, po katerih smo prišli na prizorišče dogodka. Najprej smo se pogreli s sveže pečenim kostanjem, potem pa prisluhnili koncertu Roka Webra, ki je imel še skritega gosta, pozavnista Mateja Leskovarja iz Maribora.

Med odmorom in po koncertu smo se naužili domačih dobrot s kmetije Leban iz vasi Lipa na Krasu in k njim po zaključku koncerta v jami, odšli še na osmico, kjer smo se zabavali do štirih zjutraj. Pokali smo od smeha, se navduševali nad stand-up vložki, poslušali izvedbe na dveh kitarah in harmoniki, skupaj zapeli in se tako veselili, da sploh nismo opazili, da je že jutro, ko smo zapuščali vas Lipa.

Pošlji povpraševanje:

Izpolnite spodnje podatke in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Demetrin Jerbas:

Izpolnite spodnje podatke in redno vas bomo obveščali o tem, kdaj je Demetrin jerbas na voljo in kaj od pridelkov se trenutno da dobiti.

Demetrin Jerbas:

Izpolnite spodnje podatke kontaktirali vas bomo za pripravo individualne pondube Demetrinega jerbasa za podjetja.