Koncert Iztoka Mlakarja

To je bil prvi koncert (le en dan) po izidu najnovejšega Mlakarjevega CD-ja ”Porkaeva!”.

Na etno domačiji Leban, v vasi Lipa na Krasu, smo z največjim užitkom prisluhnili skladbam iz novega Mlakarjevega  albuma, seveda pa je naša ušesa ta genijalni interpret pobožal tudi s starejšimi, vsem znanimi skladbami, ki niso balzam le za uho, ampak prava paša tudi za oči. Vsi, ki ste bili že kdaj na Mlakarju, dobro veste, da je njegov koncert veliko več kot to. Je prava gledališka predstava, šov, stand-up, …, pravzaprav je kar vse v enem. To je nepozaben dogodek, ki si ga preprosto morate privoščiti,

Da pa na Krasu ne bi ostali le pri glasbi, saj smo bili na kraški domačiji, smo kulturo združili še z osmičko in želodčke pobožali z odličnimi kraškimi domačimi dobrotami in se segreli s sveže pečenim kostanjem. Uživali smo vse do poznih ur, večina pa nas je v bližnji Pliskovici tudi prenočila in potepanje po prelepem Krasu nadaljevala še naslednji dan.

Obljubljam vam, da bom Iztoka še poizkušala nahecati za kak koncert. Verjemite mi, da ni lahko, ampak z veliko mero vztrajnosti in potrpežljivosti, se da izpeljati tudi to!

Pošlji povpraševanje:

Izpolnite spodnje podatke in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Demetrin Jerbas:

Izpolnite spodnje podatke in redno vas bomo obveščali o tem, kdaj je Demetrin jerbas na voljo in kaj od pridelkov se trenutno da dobiti.

Demetrin Jerbas:

Izpolnite spodnje podatke kontaktirali vas bomo za pripravo individualne pondube Demetrinega jerbasa za podjetja.