Koncert Gombač & Dovč v jami

​Odlične kraške dobrote in koncert svetovnih glasbenikov na posebnem, skritem kraju, z bogato naravno kulturno dediščino. Kulinarika, kultura in humor, s posebnimi ljudmi na posebnem, prvinskem kraju.

​​Zbrali smo se pred jamo. Ker se obnašamo okolju prijazno, je vsak obiskovalec dogodka v dar prejel ”urbano retro šik” skodelico EMO Celje in z njo odkorakal preko tibetanskih  zastavic po 99 stopnicah v fascinantno dvorano kraške jame. Tu nas je pričakalo prijetno vzdušje s hrano in pijačo za vse okuse: kraške dobrote za mesojedce in doma pripravljene dobrote za vegane, domačini pa so nam pripovedovali zanimive zgodbe iz preteklosti, predvsem povezane z jamo.

Fascinantni zvoki glasbe Janeza Dovča in Boštjana Gombača so v sozvočju jame, pridiha dobrih ljudi in ambienta spletli nepozabno vzdušje, ki se ga preprosto ne da opisati z besedami, zato je najbolje, da ga ponovimo, da ga boste lahko okusili še drugi.

Pošlji povpraševanje:

Izpolnite spodnje podatke in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Demetrin Jerbas:

Izpolnite spodnje podatke in redno vas bomo obveščali o tem, kdaj je Demetrin jerbas na voljo in kaj od pridelkov se trenutno da dobiti.

Demetrin Jerbas:

Izpolnite spodnje podatke kontaktirali vas bomo za pripravo individualne pondube Demetrinega jerbasa za podjetja.