Joga odmik v Himalaji

Lahkotno pohajanje po mestu Rishikesh v času Diwali festivala in treking s konji od vasice Chefne do vasi Auliju, čez gozdove, pašnike, pobočja, fascinantne prelaze in prekrasne poglede na himalajsko verigo vršacev. Primerno tudi za mladino nad 13 let.

Izkušnja pristnega stika z domačini, drugačnim življenjem otrok, časom brez tehničnih pripomočkov, v mrazu, vetru in toplem soncu, v gozdu in na prelazih, kjer je kisika manj kot doma in kjer narava sama ponuja izkušnjo kako lahko z vdihom in izdihom lahkotno, pozorno, počasi hodimo in opazujemo naravo ter svoje telo.

Zanimiva izkušnja tudi Diwali festivala. Diwali je hindujski festival lučk, ki običajno traja pet dni in se praznuje med hindujskim luni-solarnim mesecem Kartika (od sredine oktobra do sredine novembra). Diwali, eden najbolj priljubljenih festivalov hinduizma, simbolizira duhovno “zmago svetlobe nad temo, dobro nad zlom in znanje nad nevednostjo”. Festival je na široko povezan z Lakšmi, boginjo blaginje, vendar jo regionalne tradicije povezujejo s Sito in Ramo, Vishnujem, Krišno, Durgo, Kalijem, Dhanvantarijem ali Vishvakarmanom.

Pošlji povpraševanje:

Izpolnite spodnje podatke in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Demetrin Jerbas:

Izpolnite spodnje podatke in redno vas bomo obveščali o tem, kdaj je Demetrin jerbas na voljo in kaj od pridelkov se trenutno da dobiti.

Demetrin Jerbas:

Izpolnite spodnje podatke kontaktirali vas bomo za pripravo individualne pondube Demetrinega jerbasa za podjetja.